Εταιρίες του Ομίλου

Testimonials

Το παλιό κτίριο γνωστό ως κτίριο "Βαράγκη" ανακαινίστηκε υποδειγματικά και δίνει μια ωραία εικόνα στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Εφημερίδα Καθημερινή
Άρθρο για το κτίριο Γουλανδρή

Προφίλ του Ομίλου

Η Investa Group συστάθηκε το Mάρτιο του 2011. Προήλθε από 4 εταιρείες που ένωσαν τη δύναμη και την πολυετή τους εμπειρία στο χώρο των κατασκευών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Investa Group δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, των κατασκευών, της ανάπλασης κτιρίων αλλά και σύνθετων έργων υποδομής καθώς και σημαντικών κτιριακών έργων σύνθετης τεχνογνωσίας.

Σκοπός μας είναι η συνεχής εξέλιξη, ανάπτυξη και πρόοδος. Θέλουμε να προσφέρουμε οργανωμένες δομήσεις και οικιστικές αναπλάσεις τονίζοντας την αισθητική και το μέτρο σύμφωνα με την ιστορία και τον πολιτισμό του κάθε τόπου. Επίσης, στόχος μας είναι η περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε ενεργειακά έργα αλλά και στη διεθνή αγορά.

Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελούν εγγύηση για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση η Investa Group σέβεται τον εκάστοτε πελάτη της και παραδίδει οτιδήποτε αναλαμβάνει να κατασκευάσει με εγγύηση και αξιοπιστία.