Εταιρίες του Ομίλου

Investa Group

Από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κατασκευαστικό τομέα. Έργα υποδομής, μελέτες και κατασκευές, πράσινη ανάπτυξη.

Testimonials

Το παλιό κτίριο γνωστό ως κτίριο "Βαράγκη" ανακαινίστηκε υποδειγματικά και δίνει μια ωραία εικόνα στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Εφημερίδα Καθημερινή
Άρθρο για το κτίριο Γουλανδρή

Τελευταία Νέα από το Twitter

Όμιλος

ΠΕΤΡΑ

Αρχιτεκτονικό γραφείο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1978 και ειδικεύεται σε σχεδιασμό σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων, στην ανάπλαση και επανάχρηση ιστορικών κτιρίων, στο σχεδιασμό εσωτερικών και στην διαμόρφωση εξωτερικών χώρων. Στη διάρκεια των ετών, το γραφείο έχει δημιουργήσει φήμη για υψηλή ποιότητα σχεδιασμού, που προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (αισθητικά, λειτουργικά, οικονομικά) για τους πελάτες μας αλλά και για το δομημένο περιβάλλον.

ΑΡΕΤΕ

Τεχνικός και αναπτυξιακός όμιλος συγγενών εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1980 με κύριο αντικείμενο την διαμονή, τον τουρισμό, την κατασκευή ποιοτικών κατοικιών και οικιστικών συγκροτημάτων με ενεργειακές προδιαγραφές, τις αναπλάσεις, τον πολιτισμό, την παράδοση και το περιβάλλον.

KONTEC SOLERGY

Ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη, με κύρια δράση στην ενέργεια, τα φωτοβολταικά και αιολικά πάρκα, τη διαχείριση σκουπιδιών και αποβλήτων, τα φυσικά καύσιμα, καθώς και έργα αφαλάτωσης.

TΡIKAT

Διαθέτει πτυχίο 6ης τάξης σε όλες τις ομάδες των έργων, με ισχυρή παρουσία σε έργα υποδομών, ανάπτυξης και κτιριακών συγκροτημάτων. Δραστηριοποιείται από το 1976 και έχει εκτελέσει σειρά σύνθετων έργων υποδομής καθώς και σημαντικά κτιριακά έργα μεγάλου προϋπολογισμού και σύνθετης τεχνογνωσίας.